Närvaro – här och nu!

När jag målar glömmer jag tid och rum och går helt upp i målandet. Ibland händer det att jag ”vaknar upp” efter flera timmar vid staffliet, och upptäcker att tiden rusat iväg.

Sedan 2006 har jag målar Vedic Art och även hållit kurser. Jag har haft förmånen att få följa många människor på deras resa och utveckling. I Vedic Art handlar det om att måla utifrån sig själv och uttrycka sina känslor, inte om att skapa konst. Det handlar mer om att utveckla konsten att leva, att leva i harmoni med sig själv.

Skapande är en viltig bit i mitt liv både mitt eget skapande och mina kuner/klienters skaparresa mot ett bättre mående.

Jag är så tacksam över de möjligheter som detta ger mig❣️

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *